PORT OF
SOLUTIONS.

Læs mere om havnen

Ideel til offshore vindaktiviteter

Port of Hvide sande tilbyder helhedsløsninger og en række fordele i forbindelse med operation og service.  

Hvide Sande Havn er og har været centrum for flere aktiviteter indenfor Offshore Vind
Vattenfall idriftsætter i løbet af 2023 et stort og nybygget O&M center til Horns Rev og Vesterhav Syd/Nord parkerne. Her bliver havnen samtidig kommisioneringsbase til Vesterhav Syd for Siemens/Gamesa i løbet af sommeren 2023.
Tidligere er havnen anvendt til kommisionerings-base for anlæggelsen af Horns Rev 3 parken, samt basehavn for undersøgelses fartøjer, supply skibe mv. i forbindelse med havmølleparkerne. 

Specialbygget til offshore vind branchen

Vesthavnen er bygget særligt til offshore vind branchen. Det betyder - forstærkede kajer, uddybning til syv meters vanddybde og 20.000 m2 ISPS-sikret storage område.  

Derudover råder havnen over arealer på ca. 200.000 m2 ved Vest- og Nordhavnen, med dedikerede kajnære arealer til O&M aktiviteter. 

Unik beliggenhed, tæt på parkerne

Hvide Sande er nærmeste havn til Horns Rev 2, Horns Rev 3 og Vesterhav Syd.
Derudover er Hvide Sande nærmeste havn til de kommende vindmølleparker Vikinge Banke, Thor 2, Thor 3 og Thor 4. 
Hvide Sande havn er også meget centralt placeret for den kommende EnergiØ i Nordsøen.

Vindservice

Faciliteter

Havmølleparker

Service

DET DYNAMISKE FYRTÅRN

Hvide Sande Havn går forrest i lokalområdets bæredygtige udvikling ved at sikre sameksistens mellem havn og by. Vi ønsker at bidrage til åbenhed og god kommunikation med alle kunder og samarbejdspartnere.

Ved at investere i den grønne omstilling, samtidig med at havnen driver en økonomisk, effektiv og socialansvarlig forretning, der muliggør investering i havnens infrastruktur og arealer samt i udvikling af eksisterende og nye forretningsområder.