Hvide Sande byder offshore vindindustrien velkommen

 Offshore vindaktivitet har stor betydning for Hvide Sande Havn, og med etableringen af O&M center til Horns Rev 3 og Vesterhav Syd/Nord, bliver havnen et knudepunkt for nuværende og kommende vindmølleparker i Nordsøen.

 Port of Hvide Sande er centralt placeret som nærmeste havn til de kommende havmølleparker i Nordsøen. Heriblandt de 3 Thor parker II, III, IV og Vikinge Banke. Derudover er havnen også rigtig godt placeret i forhold til EnergiØen.
Den korte sejltid fra Hvide Sande sparer parkejerne mange penge, da den giver teknikere flere arbejdstimer på møllerne. Den korte sejltid betyder også et lavt brændstof forbrug. Endelig giver den korte sejltid større sikkerhed, da servicebådene hurtigere kan nå i havn i tilfælde af dårligt vejr.

 Læs mere om havmølleparkerne

 Port of Hvide Sande tilbyder desuden altid en isfri havn til offshore vindbranchens crewbåde. Hvide Sande er i dag hjemhavn for en række virksomheder, som med Hvide Sande Skibs- & Baadebyggeri i spidsen leverer ekspertise i serviceringen af en stor del af branchens crewbåde. Hvide Sande Shipyard har bl.a. bygget fem crewbåde, som i dag sejler på blandt andet Horns Rev og Anholt. 

Havnens virksomheder

Vi ønsker at tilbyde dig helhedsløsninger, og vi er villige til at gå langt for at imødekomme dine behov. Derfor er vi utrolig glade for at vi ved hjælp af Hvide Sande Service Group, kan yde præcis den service som du har brug for.

 Læs mere om Hvide Sande Service Group

DET DYNAMISKE FYRTÅRN

Hvide Sande Havn går forrest i lokalområdets bæredygtige udvikling ved at sikre sameksistens mellem havn og by. Vi ønsker at bidrage til åbenhed og god kommunikation med alle kunder og samarbejdspartnere.

Ved at investere i den grønne omstilling, samtidig med at havnen driver en økonomisk, effektiv og socialansvarlig forretning, der muliggør investering i havnens infrastruktur og arealer samt i udvikling af eksisterende og nye forretningsområder.