Helhedsløsninger til offshore vindbranchen

Vi tilbyder en række faciliteter bygget specielt til offshore vindaktiviteter. Vesthavnen er særligt velegnet til projektgods, vindmølledele, fundamenter, kabler mv. Kajen på Vesthavnen er 210 meter lang, og de midterste 60 meter har en bæreevne på 10 ton pr. m2 (80 tons i punktbelastning). De østligste 90 meter har en bæreevne på 5 ton pr. m2 (47 tons i punktbelastning).
Det er tilladt at lave Jack-up ved Vestkajen, samt ved andre kajanlæg i havnen.

Kajgaden er 230 meter lang og 35 meter bred og rummer 6.000 m2 storage-areal. Det samlede ISPS-sikrede område ved Vesthavnen er på ca. 20.000 m2. Havnen råder over arealer på i alt ca. 200.000 m2 omkring Vest- og Nordhavnen. Vanddybden ved Vesthavnen er 7 meter.

Port of Hvide Sande er også et oplagt valg for service- og supplybåde (O&M) til havmølleparker, fordi havnen har god vanddybde i alle bassiner, mulighed for lager, værksted, omklædning og kontorfaciliteter ved eller i nærheden af liggepladsen. Der er mulighed for eksklusivitet ved enten en fast kaj eller ved en flydebro. For medarbejdere er der overnatningsmuligheder på hotel, motel, lejligheder eller sommerhus inden for 300-500 meter fra liggepladsen. Se man bort fra København sælger området omkring Hvide Sande hvert år flest overnatninger i Danmark, hvorfor udbuddet af overnatningsmuligheder er stort.

 

Port of Hvide Sande tilbyder døgnbetjent, fast havnevagt, som kan tilkaldes 24 timer i døgnet. Havnevagten kan informere om liggeplads, vand, el, affaldshåndtering, spildolie osv.

Find information om havnen, kajer og arealer

Hvide Sande Service Group

Erhvervsnetværket Hvide Sande Service Group servicerer, og hjælper nye aktører på havnen i gang uanset behov. De kan bl.a. henvise til et 24/7 agentnetværk og hjælpe med alt fra bestilling af kraner, overnatning og proviant til alle typer af håndværkere, ship supply osv.

Der er én kontakt til alle servicehenvendelser. Uanset behov er du velkommen til at kontakte Forretningsfører Torben Lindberg Strømgaard, som vil sørge for, at du bliver sat i kontakt med de rigtige samarbejdspartnere i byen.

HSSG Forretningsfører, 
Torben Lindberg Strømgaard
info@hssg.dk
Tlf. +45 2342 9521

DET DYNAMISKE FYRTÅRN

Hvide Sande Havn går forrest i lokalområdets bæredygtige udvikling ved at sikre sameksistens mellem havn og by. Vi ønsker at bidrage til åbenhed og god kommunikation med alle kunder og samarbejdspartnere.

Ved at investere i den grønne omstilling, samtidig med at havnen driver en økonomisk, effektiv og socialansvarlig forretning, der muliggør investering i havnens infrastruktur og arealer samt i udvikling af eksisterende og nye forretningsområder.