Fleksibel service - når du har brug for det

Som en lokal forankret virksomhed i Hvide Sande har vi fælles fodslag med byen og ønsker trivsel såvel som vækst for lokalområdet. 

Derfor er vi også glade for de mange servicevirksomheder, vi har i Hvide Sande, som kan hjælpe vores kunder med at afdække netop de behov, de har brug for. Det kan være alt fra at hjælpe med vognmandskørsler og kraner til 24/7 agentur, stevedoring, slæbebåde, trucks, gummigeder og øvrige maskiner og vejninger.   

Servicering af coastere 

Vi kan servicere coasterne i forhold til alle de behov, som de måtte have, når de ligger i havn – bl.a. proviantering, brændstof, forplejning, ting til skibet og generelt alle former for maritimt håndværk.  

Hvide Sande Service Group

For at servicere godstransporten bedst muligt er mere end 40 lokale virksomheder gået sammen om at stifte Hvide Sande Service Group.  

Det betyder, at der er én kontakt til alle servicehenvendelser. Uanset henvendelse er du velkommen til at kontakte Forretningsfører Torben Lindberg Strømgaard, som vil sørge for, at du bliver sat i kontakt med de rigtige samarbejdspartnere i byen. 

HSSG, Forretningsfører
Torben Lindberg Strømgaard 
info@hssg.dk
Tlf. 2342 9521

Kontakt Hvide Sande Service Group

DET DYNAMISKE FYRTÅRN

Hvide Sande Havn går forrest i lokalområdets bæredygtige udvikling ved at sikre sameksistens mellem havn og by. Vi ønsker at bidrage til åbenhed og god kommunikation med alle kunder og samarbejdspartnere.

Ved at investere i den grønne omstilling, samtidig med at havnen driver en økonomisk, effektiv og socialansvarlig forretning, der muliggør investering i havnens infrastruktur og arealer samt i udvikling af eksisterende og nye forretningsområder.