Gå tilbage

NYANSÆTTELSE HOS PORT OF HVIDE SANDE

NYANSÆTTELSE PÅ HVIDE SANDE HAVN

Som et led i den langsigtede strategiske udvikling, hvor Hvide Sande Havn udover de strategiske fokusområder Bæredygtighed, Konkurrencedygtighed, Organisationen bl.a. skal fokusere på Forretningsudvikling, har havnen pr. 1. november ansat Torben Lindberg Strømgaard som Business Development Manager, Offshore.

Med sin erfaring indenfor havnedrift og ikke mindst sin store erfaring med logistik, projektspedition og havnehåndtering fra vindmølleindustrien er Torben ansat til at styrke organisationen med Forretningsudvikling og især udvikling indenfor Offshore industrien.

Havnedirektør Poul Erik Jessen udtaler: ”Torben skal med sin erfaring indenfor området bidrage til den strategiske og kommercielle udvikling af offshore aktiviteterne både på kort og på langt sigt.
Offshore aktiviteterne en meget vigtig del af vores strategiske udvikling i de kommende år, hvor vi som havn skal drive og udvikle en levende og bæredygtig havn til gavn for vores kunder, byen, kommunen og lokalområdet”.

Med en unik placering tæt på de kommende vindmølleparker og Energiø i Nordsøen er Hvide Sande Havn klar til at fortsætte udviklingen som en aktiv medspiller for aktørerne på området. Havnen er allerede udvalgt af Vattenfall til at være Servicehavn for Horns Rev 3 samt Vesterhav Nord/Syd, og Torben Lindberg Strømgaard ser frem til dialogen med aktørerne på havnen, nuværende og kommende kunder samt samarbejdspartnere i vindmølleindustrien.

For yderligere oplysninger kontakt:
Havnedirektør, Poul Erik Jessen, tlf. +45 93303357, pej@hvshavn.dk
Business Development Manager, Offshore, Torben Lindberg Strømgaard, tlf. +45 23429521, ts@hvshavn.dk