NY HAVNESERVICECHEF PÅ HVIDE SANDE HAVN

Som led i den fortsatte strategiske udvikling har Hvide Sande Havn ansat Claus Pedersen som ny Havneservicechef pr. 1 januar 2023. Den strategiske udvikling fortsætter dermed, med fuld fokus på Bæredygtighed, Konkurrencedygtig, Forretningsudvikling og ikke mindst udvikling af Organisationen.

Med bred ledelsesmæssig erfaring fra større virksomheder i jernbanebranchen, som bl.a. Head of Operations og Head of Safety, vil Claus bl.a. få stor indflydelse på udviklingen af organisationen og medarbejderne på Hvide Sande Havn med ansvar for den nye sammenlagte afdeling Havneservice (tidligere Maritim og Teknisk afdeling), herunder også kontakt til Hvide Sande Havns mange kunder og interessenter.

Med tiltrædelsen implementeres - som led i den strategiske udvikling - samtidigt en planlagt organisationsændring, hvor Maritim chef Henning Renita Yde tiltræder i en ny stilling som udviklingschef for derved at styrke den strategiske udvikling af virksomheden. Kristen Just dedikeres fremover fuldt ud til styrkelse af den daglige drift og kundekontakt på havnen med reference til ny Havneservicechef.

Havnedirektør Poul Erik Jessen udtaler: ”Claus skal bl.a. med sin brede ledelsesmæssige erfaring bidrage til fastholdelse og videreudvikling af de strategiske og organisatoriske initiativer, og vil indgå i Hvide Sande Havns chefgruppe.